Vereniging

voor

Internationale dans

AlgemeenAlg_Algemeen.html
Recreatieve groepenRecGr_Algemeen.html
Demonstratie groep
LinksLinks_-_dans_loc.html
ContactContact_-_info.html

Danslocatie: Willem Wilminkschool, Hendrik Smeltweg 44, Enschede, Nederland

 

De demonstratiegroep van Agapo komt twee keer per maand bij elkaar om oude en nieuwe choreografieën te oefenen. De leden van deze groep zijn tot nu toe altijd uit de gevorderden groep ‘gerecruteerd’, maar ook nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Sterker nog, als je geinteresseerd bent in het laten zien van traditionele dansen in authentieke kostuums, zouden we je van harte uit willen nodigen om ook bij onze demonstratiegroep te komen dansen. Het is echter aan de dansleiding om te beslissen of je uiteindelijk ook mee mag dansen met de demonstratiegroep!

Alle leden van de demonstratiegroep worden geacht om ook op de gevorderden groep te dansen, om zo veel mogelijk ervaring met passen en stijlen op te doen. Er hangen geen extra financiële voorwaarden aan het meedraaien in de demonstratiegroep; de contributie is hetzelfde als voor de “recreanten”

Vol overgave wordt 'Nema lepse' gezongen voor de kerk van Losser tijdens de kunst- en cultuurmanifestatie 'Vlinders rond de wereld' op 21 april 2008.

Algemeen
Choreografiën & kostuumsDemGr_Kostuum.html
In de mediaDemGr_Media.html
ArchiefDemGr_Archief.html